“Inspirerende tips”, vond Felix van freelancer.be toen ik mijn artikel doorstuurde. “Pas je die zelf ook toe op je eigen website?”

Ik had als gastblogger een stukje geschreven met 7 onmisbare tips voor bloginspiratie. Maar met mijn eigen blog? Nog steeds niet gestart!

Als freelancer help ik andere bedrijven om meer klanten online te overtuigen. Ik vertel hen hoe belangrijk het is om hun expertise online te delen. Uiteraard moet ik dan het goede voorbeeld geven, dat spreekt voor zich.

Zou jij je haar laten knippen door een kapper met een onverzorgd kapsel? Tuurlijk niet!

Practice what you preach

Ik had een paar excuses waarom ik nog geen geen enkel blogartikel publiceerde. Drukdrukdruk. Andere opdrachten. Eerst klanten helpen en dan pas mijn eigen zaak in de kijker zetten. En er komt al zoveel kijken bij de start van mijn eigen zaak.

Maar geen van die excuses is een goede reden om tips te schrijven die ik zelf niet eens toepas. Ik kan heus wel een (paar) uurtje(s) per week vrijmaken om mijn expertise online te delen. Dus bij deze mijn goede voornemen: hier zal geblogd worden!

Goede voornemens

Op freelancer.be deelde ik 7 tips met inspiratie voor een volgende blogpost.

Daarnaast bedacht ik ook een goed voornemen, speciaal voor mezelf: ik start nu meteen met mijn eigen blog. Want niet iedereen hoeft goede voornemens te maken op 1 januari.

En jij? Al gestart met een blog? Waar vind jij inspiratie om regelmatig een artikel te posten?

7 tips voor bloginspiratie (en 1 goed voornemen)
Boeiend? Zeg het voort:Share on linkedin
Linkedin
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google