Is uw website verouderd? Heeft u geen tijd om de teksten te vernieuwen en is het aanbod van uw diensten of producten volledig gedateerd?

Ik help u om uw website een duidelijke structuur te geven en om uw teksten up-to-date te houden.

Nieuwe website laten maken

Update van uw website

Ook al is uw website verouderd, het is niet altijd nodig om een nieuwe te laten maken.

Als uw website voldoet aan de huidige technische vereisten, dan heeft u geen nieuw exemplaar nodig. Wat u wel nodig heeft, is een nieuwe structuur en vernieuwde teksten.

Nieuwe website laten maken

Is uw website niet geschikt om te bezoeken met een smartphone? Dan is het tijd voor verandering. Ik help u graag bij uw zoektocht naar de webbouwer, in het ruime aanbod van freelance webdesigners en full service marketing agencies.

Ik verwijs u graag door naar een webbouwer die bij u past, afhankelijk van

  • uw technische vereisten
  • uw budget
  • hoeveel tijd u zelf wil besteden

Waarom bedrijven bij mij aankloppen

  • Een kmo heeft een nieuwe website laten bouwen. Die staat klaar bij de webbouwer, maar niemand heeft tijd om de nieuwe teksten te schrijven.

  • Een startende onderneming heeft veel geld gespendeerd aan een mooie nieuwe website, gebouwd door een professionele webbouwer. Maar het aantal bezoekers en de verkoopscijfers vallen tegen.

  • Een familiebedrijf heeft al jarenlang een website, maar daar doet u niets mee. Het meest recente artikel dateert van vorig jaar, het meest recente aanbod is nergens terug te vinden.

Heeft u een drukke agenda? Heeft u zich voorgenomen om eindelijk werk te maken van duidelijke website die goed scoort in Google, maar staan er zoveel andere prioriteiten op uw todo-lijstje? Dan neem ik graag het up-to-date houden of vernieuwen van uw website van u over.

Hoe kan ik u helpen?

Ik kan voor u

Samen bepalen we uw prioriteiten. U kiest zelf de formule:

  • Een totaalpakket, inclusief een nieuwe, klantvriendelijke structuur en seo-copywriting van alle teksten. Ik kan ook alle contacten met de webbouwer opvolgen als u dat wilt.

  • Coaching-formule: Ik deel mijn expertise met u. U krijgt op tonnen inspiratie, een handig stappenplan en praktische tips. Inclusief morele ondersteuning als dat nodig is.

  • Maandelijks abonnement: Maandelijks meer inzicht in uw bezoekers? Regelmatig een nieuw product of dienst in de kijker? Samen bepalen we wat nodig is om uw website up-to-date te houden.

Wat bedrijven over onze samenwerking zeggen


De nieuwe opbouw van onze website ziet er echt goed uit. Daar kunnen we iets moois mee doen. Merci!

Elke, communicatieverantwoordelijke bij Antwerp By Bike

Bedankt voor de duidelijke structuur. Resultaat ziet er top uit! En bedankt voor de mooie teksten natuurlijk!

Frederik, eigenaar van Yellow Mouse