Nieuwe website laten maken

Is uw website verouderd? Is het aanbod van uw diensten of producten volledig gedateerd? Of bent u net een nieuwe zaak gestart en wilt u een website laten bouwen? Heeft u zich voorgenomen om eindelijk werk te maken van duidelijke website die goed scoort in Google, maar staan er zoveel andere prioriteiten op uw todo-lijstje?

Ik help u daar graag bij. Samen tekenen van een klantvriendelijke structuur uit, zodat alle content op de juiste plaats staat. Daarna schrijf of herschrijf ik uw teksten, op maat van uw klant.

Heeft u wel een nieuwe website nodig?

Soms is de inhoud van uw website niet meer up-to-date. Zo kan het zijn dat u al eventjes niet meer de tijd vond om de laatste producten of diensten toe te voegen op uw website. Of misschien krijgt u sinds de coronacrisis wel heel wat nieuwe vragen van klanten, en heeft u deze nog niet op uw website kunnen beantwoorden.

Als enkel de inhoud verouderd is, maar uw website voldoet aan de huidige technische vereisten, dan heeft u geen website nodig. U investeert dan beter in een klantvriendelijke structuur en wervende teksten die up-to-date zijn.


Nieuwe website laten maken

Heeft u toch een nieuwe website nodig? Ik help u graag bij uw zoektocht naar de webbouwer, in het ruime aanbod van freelance webdesigners en full service marketing agencies.

Ik verwijs u graag door naar een webbouwer die bij u past, afhankelijk van

  • uw technische vereisten
  • uw budget
  • hoeveel tijd u zelf wil besteden

Hoe kan ik u helpen?

Ik kan voor u

Samen bepalen we uw prioriteiten. U kiest zelf de formule:

  • Een totaalpakket voor de seo-copywriting van alle teksten, inclusief een klantvriendelijke websitestructuur. Ik kan ook alle contacten met de webbouwer opvolgen als u dat wilt.
  • Coaching-formule: Ik deel mijn expertise met u. U krijgt op tonnen inspiratie, een handig stappenplan en praktische tips. Inclusief morele ondersteuning als dat nodig is.
  • Maandelijks abonnement: Maandelijks meer inzicht in uw bezoekers? Regelmatig een nieuw product of dienst in de kijker? Samen bepalen we wat nodig is om uw website up-to-date te houden.

Waarom bedrijven bij mij aankloppen

Een kmo heeft een nieuwe website laten bouwen. Die staat klaar bij de webbouwer… maar niemand heeft tijd om de teksten te schrijven.

Een startende onderneming heeft veel geld gespendeerd aan een mooie website. Maar het aantal bezoekers en de verkoopscijfers vallen tegen omdat niemand eraan dacht om klantvriendelijke en zoekmachinevriendelijke teksten te schrijven.

Een familiebedrijf heeft een website, maar daar doet u niets mee. Het meest recente artikel dateert van vorig jaar, het recente aanbod is nergens terug te vinden.

Wat bedrijven over onze samenwerking zeggen

De opbouw van onze website ziet er echt goed uit. Daar kunnen we iets moois mee doen. Merci!

Elke, communicatieverantwoordelijke bij Antwerp By Bike

Bedankt voor de duidelijke structuur. Resultaat ziet er top uit! En bedankt voor de mooie teksten natuurlijk!

Frederik, eigenaar van Yellow Mouse