Veel freelancers en kmo’s willen investeren in digitale marketing, maar weten niet goed hoe eraan te beginnen. Als coach begeleid ik u bij elke stap in de digitale toekomst van uw bedrijf.

Start de digitale toekomst van uw bedrijf

Uw klanten zijn altijd online. Ze starten hun zoektocht naar uw product, dienst of bedrijf via Google of  social media.

Maar… hoe zorgt u ervoor dat u dáár bent waar uw klanten u zoeken?

Door goed te scoren in Google of inspirerend aanwezig te zijn op social media. Maar vooral: door je potentiële klanten beter te leren kennen en door naar hen te luisteren.

Tijd voor actie!

Tijdens een persoonlijke coaching bepalen we samen uw  marketingdoelen.

We bekijken alle digitale kanalen die u vandaag al gebruikt en overlopen de mogelijkheden om daar meer resultaat mee te behalen.

Bovendien kan u meteen aan de slag met de praktische tips en concrete verbeterpunten.

Leer uw klant kennen

Digitale marketing gaat over aandacht geven aan potentiële klanten in plaats van aandacht vragen (met schreeuwerige en vervelende advertenties).

Wat hebben uw klanten nodig? En waar gaan ze er naar op zoek? Dat zijn  de centrale vragen voor een succesvolle marketingstrategie.

Klanten overtuigt u door naar hen te luisteren. Marketing anno 2019 gaat over het helpen van uw klanten, en niet over uw bedrijf.

Daarom starten we uw digitale markeringtraject met een kennismaking met uw ideale, uw potentiële en uw huidige klanten.

Bepaal uw doelstellingen

U kent uw klanten? Dan kan u bepalen wat u wil bereiken met digitale marketing en hoe u uw succes gaat meten. Zo kan achteraf goed beoordelen inspanningen het gewenste resultaat hebben bereikt.

Even belangrijk is om even stil te staan bij uzelf:

  • Waarin bent u goed?
  • Waarin bent u beter dan de concurrentie?
  • Met welke argumenten kan u tijdens een verkoopsgesprek uw klanten overtuigen?

Ontdek welke digitale kanalen het beste passen bij uw zaak

Nadat we in kaart gebracht hebben wie uw klanten zijn en welke doelen u wilt bereiken, gaan we concreet aan de slag.

We gaan op zoek naar juiste kanalen (website, social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter, e-mail…) waarop u toekomstige klanten kan bereiken en overtuigen.

Samen kunnen we we een contentplan opstellen waarmee u de volgende maanden aan de slag gaat. We zetten ook de nodige analysetools op om de  resultaten van uw inspanningen te meten.


Klaar voor de digitale toekomst van uw bedrijf?

Veel freelancers en kmo’s willen starten met digitale marketing, maar weten niet goed hoe. Met een persoonlijke coaching-op-maat van uw bedrijf en uw klanten kan u er meteen  invliegen.

In overleg bepalen we bij welke onderdelen ik u bijsta als klankbord en welke onderdelen u graag uit handen wilt geven.  Contacteer me voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Liesbeth, ik moet het even zeggen: je bent geweldig! Ik ben een content planning aan het maken en voor het eerst geraak ik verder dan 3 posts. Dankzij jou heb ik écht het gevoel dat ik vooruit kan. Superhard bedankt!

Hera – Wedding Dreamworx