Leer hoe Google werkt tijdens deze praktische workshop SEO. U ontdekt met welke zoekwoorden uw klanten naar u zoeken. En u leert hoe uw website autoriteit kan opbouwen in Google. Daarna gaat u zelf aan de slag om uw eigen webpagina’s te optimaliseren.

Na de workshop heeft u een volledig geoptimaliseerde webpagina, enkele superhandige checklists én inzicht in het algortime van Google.

SEO-training op maat

  • Vooraf: analyse uw bestaande website en onderzoek van uw bedrijf, uw klanten en concurrenten. Op basis daarvan werk ik een training uit op maat.
  • Workshop ter plaatse van 3 uur.
  • Tijdens deze SEO-training gebruik ik voorbeelden en oefeningen die interessant zijn voor uw bedrijf.

Programma van de cursus SEO

1. Hoe werkt een zoekmachine?

Als u begrijpt hoe Google werkt, dan kan u een strategie bepalen om hoog te ranken met uw pagina’s.

Tijdens deze workshop leg ik uit hoe Google de meest relevante webpagina’s rangschikt bij elke zoekopdracht. We bespreken het geheim van het zelflerende algoritme en wat u daaruit kan leren om uw pagina’s te optimaliseren.

2. Hoe bepaalt u de juiste zoekwoorden?

Tijdens deze SEO-workshop leert u 4 manieren kennen om de zoekwoorden van uw klanten te vinden. We passen elk van die methoden toe op een pagina die u wilt verbeteren.

Zo heeft u aan het einde van de workshop meteen resultaten in handen.

3. Hoe bouwt u autoriteit op in Google?

Heeft u de meest relevante zoekwoorden bepaald voor een bepaalde webpagina? Dan volgt stap 2: we gaan die pagina verbeteren zodat de kwaliteit ervan verhoogt.

Door het allerbeste antwoord te geven op de vraag of behoefte van uw klant, maar ook door uw pagina’s op verschillende manier te promoten.

4. Meteen SEO-resultaat

Beter scoren in Google dat lukt niet op een dag tijd. Maar ik geeft u wel een aantal concrete tips mee waarmee u meteen resultaat behaalt. We optimaliseren bijvoorbeeld meteen uw ‘Google Mijn Bedrijf’-pagina, waardoor u meteen beter zichtbaar wordt in de zoekresultaten.

Bovendien bespreken we ook welke onmisbare onderdelen aanwezig moeten zijn bij elke SEO-tekst.

Voor wie is deze workshop SEO ideaal?

  • Iedereen die webteksten schrijft of content beheert.
  • Freelancers of zaakvoerders die hun eigen website onderhouden.
  • Marketing- en communicatiemedewerkers die een opfrissing SEO kunnen gebruiken.

Tijdens deze praktische workshop gaan we meteen aan de slag. Ik toon u welke gratis SEO-tools het best geschikt zijn voor u en geef u 2 handige checklists mee waarmee u nadien alle webpagina’s zelf kan optimaliseren voor zoekmachines.

Basiskennis is niet nodig.

Meer weten? Geef me een seintje, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw zaak.